Search

Comments

Default_user
over 4 years ago in Not recording my classifica...

Definitely a #technical issue, thanks for the heads up -- hopefully this will get sorted soon.

Sorry about this!

Default_user
over 4 years ago in Not recording my classifica...

Irony of ironies, my profile page is good and truly stuck, and has been for a few days. Refreshing, logging out and back in, different browser, nothing will make the numbers in 'My findings' change when I classify new clips. New favorites display normally. Anyone else having issues or is there...

Default_user
almost 5 years ago in Bug: searching collections

Let's see if the technical team can do anything! That may be a fundamental feature of Zooniverse projects ... I'm not sure.

#technical

Default_user
almost 5 years ago in Bug: searching collections

If you use the search function on talk to look for collections, it doesn't include the name, or the description, of the collection in things to be searched. ie, search for 'feeding' and you only get collections that have 'feeding' in either comments or discussions, and none of the collections...

Default_user
almost 5 years ago in Repeating clips

That's really odd, and might be something to do with measures that were due to be taken for another user who seemed to have exhausted the clips available ... Thanks for letting us know!

#technical

Default_user
almost 5 years ago in ABD000c0w8

Hi bretarn, I'm sure it can't be your last clip. There must be a #technical problem. I'll try and find out for you. Let us know how you...

Default_user
about 5 years ago in 4 clicks at bottom

This must be some #technical issue, though I hadn't noticed the feature until you pointed it out so I have no idea about the history of the feature, nor the issue!

Default_user
about 5 years ago in audio is broken

Yes, I don't think this issue is something that varies with browser as it seems to come and go. Perhaps the #technical team can help?

Default_user
about 5 years ago in Email Notification of Messages

#technical

A small bug, but the email notifications I'm currently getting when I receive a private message provides the incorrect link to the message.

At the moment it links to talk.planethunters.org but changing this to talk.batdetective.org fixes this issue.

Cheers,

Kim

Default_user
about 5 years ago in Potential bug - not the ins...

I have no idea what this is about! Perhaps there's some sort of timeout function built into the website but no timeout message. Sorry you've had this trouble, but thanks for letting us know -- we'll talk to the technical team. #technical